Hoopla rengaspeli

Varastossa

16,00


Hoopla rengaspelissä on 3 eri pelivariaatiota. Peli sisältää tikun, alustan ja 6 huoparengasta, joissa numerot. Ikäsuositus yli 3 vuotta.

1. versio: Maalitikku asetetaan noin 2-3 metrin päähän pelaajista. Sisempi numerokiekko ja numerot poistetaan huoparenkaasta, niitä ei tässä versiossa tarvita. Nyt jokainen pelaaja yrittää heittää renkaat maalitikkuun. Jokainen tikkuun osunut rengas antaa pelaajalle pisteen. Sopikaa pisteiden laskusäännöt. Voidaan pelata esim niin että pitää saavuttaa 10 pistettä. Heitetään vuorotellen ja kuka saa ensiksi pisteet täyteen, esim kierroksilla yhteensä 10 rengasta tikkuun.

2. versio: Tässä versiossa käytetään sisempiä numerokiekkoja, joista on numerot otettu keskeltä pois. Kiekot asetetaan riviin pelaajien eteen, 1 lähimmäksi (helpoin) ja 6 kauimmaksi. (Pieniä numeroita ei tarvita tässä versiossa.) Pelaajat asettuvat vuorollaan noin 2 metrin päähän numero ykkösestä ja heittävät vuorollaan renkaat ja yrittävät heittaa renkaat numerokiekkoon. Pisteitä saa numeroa vastaavan määrän, pisteet saa jos rengas koskettaa numerokiekkoa.

3. versio: Ammattilaisille. Nyt käytetään pieniä numeroita ja renkaita. Numerot asetetaan pelaajien eteen, korkein numero kauimmaksi. Pelaajat yrittävät vuorollaan heittää renkaan numeron ympärille. Pisteet saa kun rengas ympäröi täydellisesti numeron. Tässä myös sovitaan mitä numeroa (esim 15) tavoitellaan, ja ensimmäiseksi tämän saavuttanut voittaa pelin.

Nämä kolme versiota ovat vinkkejä peleihin, sääntöjä voitte itse keksiä, kunhan ne ovat kaikkien tiedossa ja ymmärryksessä pelin alussa. Paketissa on ohjevihkonen jossa kuvat.

Selaa tätä tuoteryhmää: TAITOPELIT